Over ons

Op deze pagina kunt u meer over ons te weten komen. 

Wie zijn wij?

Ik ben Gijs Konings, woonachtig in Reusel, en heb vanaf jongs af aan bij een hovenier gewerkt. Na het afronden van mijn middelbare school ben ik begonnen met de opleiding zelfstandig vakbekwaam hovenier te Boxtel. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring bij verschillende bedrijven op mogen doen.

Op 1 januari 2018 heb ik er voor gekozen om voor mezelf te beginnen. Wat begonnen is met kleinere projecten, groeide al snel uit naar zeer mooie particulieren en zakelijke tuinen. Wij verzorgen tuinen in regio De Kempen. Denk hierbij aan Hapert, Eersel, Reusel, Bladel, Hoogeloon en omstreken.

WhatsApp Image 2020-04-20 at 15.57.13

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Inmiddels heeft het hoveniersbedrijf geen verkoop aan huis meer en richt het zich uitsluitend op aanleg en onderhoud van tuinen.

Bent u opzoek naar een nieuwe tuin, iemand die uw tuin onderhoudt, nieuwe bestrating of wilt u alles op de schop? Neem gerust contact op met ons en we bespreken de mogelijkheden verder!

Zo onderscheiden wij onszelf.

Gijs Konings Groenprojecten staat bekend om zijn enthousiasme en vakwerk. We zullen er alles aan doen om de klant tevreden te stellen. We onderscheiden ons dan ook door keurig werk te leveren voor een eerlijke prijs. Mocht u wat meer over ons willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij horen graag van u. 

WhatsApp Image 2020-03-23 at 18.19.12 (2)

Benieuwd naar onze diensten?

Klik op een van onderstaande afbeeldingen en u wordt direct naar de juiste pagina geleid.

Future Grass is onderdeel van Gijs Konings Groenprojecten.