Onze diensten

Op deze pagina kunt u meer over onze diensten te weten komen. Lees hieronder verder.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Onderhoud

Kunstgras

Tuinontwerp

ideeën

Wat u in uw hoofd heeft zetten wij om naar een idee. We denken met u mee en dragen voorbeelden aan totdat we een ontwerp hebben waar u blij van wordt.

opmeten & Tekening

We bespreken de elementen die u in uw tuin wil hebben en zullen de tuin professioneel opmeten, om zo een passende tekening voor u te maken.

Plan goedgekeurd?

Is het plan naar wens, en bent u helemaal tevreden? Dan kunnen wij aan de slag met het realiseren van uw tuin!

Tuinaanleg

plan van aanpak

Voordat de tuin aangelegd wordt weet u waar u aan toe bent. Wij maken voordat we aan de tuin beginnen een gedegen plan van aanpak, waarin uw wensen beschreven worden. Nadat alles duidelijk is zullen we van start gaan.

kwaliteit

Kwaliteit staat bij Gijs Konings Groenprojecten voorop. Wij werken alleen met de allerbeste materialen en producten en denken in oplossingen mocht er toch wat fout gaan.

Onderhoud

onderhoud van uw tuin

Na aanleg van de tuin is het onderhoud een belangrijk punt in het behouden van de kwaliteit van uw tuin. Ook al hebben wij uw tuin niet aangelegd, wij helpen u graag verder met het onderhoud ervan!

welk tijdstip?

Het is voor u soms moeilijk te bepalen wanneer welke werkzaamheden plaats moeten vinden, ook hierin denken wij graag met u mee. Het is belangrijk dat alles op de juiste manier en op het juiste tijdstip gebeurd.

Kunstgras

specialisatie

Wij werken met verschillende soorten kunstgras. Voor elk soort kunstgras valt iets te zeggen, en we zouden dan ook graag u adviseren wat het beste bij u past.

verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten kunstgras. Hierdoor kan u door de bomen het bos niet meer zien, maar wij houden het overzicht en komen er samen met u uit. Om het juiste kunstgras bij u tuin te vinden nemen we een aantal staaltjes mee zodat we samen met u kunnen kijken wat het beste bij uw tuin past.

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Informeer vrijblijvend en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.